Selasa, 04 Desember 2012

UNDERGOD - SAGURU SAELMU ULAH NGAGANGGU

SIA NGELMU, AING NGELMU,
SAGURU SAELMU ENTONG
NGAGANGGU
AMAN GEUS EDAN,JALMA TAMBAH
EDAN
POHO KA BUMI POHO KA ALAM
TEU PADULI,AWAK RUKSAK
NU PENTING MAH,ELMU GEUS JADI
AWAK
SIA PREMAN,AING JAHAT
SIA EDAN,AING LEUWIH EDAN
SIA PERANG,MAWA BEDOG
AING TEU NEURAK DI BEDOG
REFF:
SIA NGELMU,AING NGELMU
SAGURU SAELMU TONG
NGAGANGGU
CUNGKLEUK LEUWEUNG
CUNGKLEUK LAMPING
LIEUK DEUNGEUN
LIEUK BATUR
JAMAN GEUS EDAN,JALMA TAMBAH
EDAN
POHO KA BUMI POHO KA ALAM
TEU PADULI,AWAK RUKSAK
NU PENTING MAH,ELMU GEUS JADI
AWAK
SIA PREMAN,AING JAHAT
SIA EDAN,AING LEUWIH EDAN
SIA PERANG,MAWA BEDOG
AING TEU NEURAK DI BEDOG
REFF:
SIA NGELMU AING NGELMU
SAGURU SAELMU TONG
NGAGANGGU
SIA SAKTI AING SAKTI
LAMUN PERANG TONG MAWA
BELATI!!!

Total Tayangan Laman

Archive

Other Recent Articles

Followers

Feature Posts

We Love Our Sponsors

Subscribe

Enter your email address below to receive updates each time we publish new content..

Privacy guaranteed. We'll never share your info.

Diberdayakan oleh Blogger.
Ada kesalahan di dalam gadget ini

Digital clock

 

About Me

Our Partners

© 2010 Free-online All Rights Reserved Thesis WordPress Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors.info